Turisme monumental i cultural

Turisme monumental i cultural

La dilatada història de les seves ciutats i pobles, la varietat d’estils artístics dels seus monuments, la qualitat de les activitats musicals i teatrals, i les riques tradicions que mantenen els seus habitants fan de la cultura una de les senyes d’identitat de la província de Granada i el seu major atractiu turístic.

L’Alhambra i el Generalife és, sense cap dubte, el principal reclam de la capital i de la província, que atrau cada any a més de dos milions de visitants. Però Granada és molt més que l’Alhambra. La pròpia ciutat i la resta dels 168 municipis que conformen la província compten amb una oferta cultural i monumental variada i completa.

Poques ciutats com a Granada existeixen en el món amb una història tan densa, tan plural i tan ben reflectida en els seus carrers i monuments. Granada no és un lloc que es puga vore i gaudir en un sol dia. El recinte monumental de l’Alhambra i el Generalife exigeix, per si sol, moltes hores de visita per a contemplar la seva subjuguen-te bellesa. I el visitant no pot anar-se de Granada sense passejar pels carrers perfumats de gesmil del barri àrab de l’Albaicín, vore el mausoleu dels Reis Catòlics en la Capella Reial, la Catedral i el Parc de les Ciències, el museu més visitat d’Andalusia.

 Login

Registro | Contraseña perdida?