Turisme de congressos i incentius

Turisme de congressos i incentius

Els congressos i els incentius empresarials constitueixen un dels segments turístics emergents a Granada.

Des de la construcció del Palau d’Exposicions i Congressos, les infrastructures de comunicació i els servicis hotelers han augmentat en la quantitat i qualitat necessària per a afrontar la gran demanda d’este turisme, que aporta grans beneficis econòmics a la província.

Encara que no l’única, el Palau d’Exposicions i Congressos és la principal seu per a este tipus d’esdeveniments. Es tracta d’un edifici de disseny modern i funcional, ubicat en ple centre de Granada i que ofereix els més avançats servicis tecnològics: videoconferència via satèl·lit, central digital telefònica amb diversos protocols de comunicacions, més de tres mil connexions de veu i dades, circuit tancat de televisió i sistema de traducció simultània, entre altres molts.

En els seus set nivells, el Palau disposa de nou sales amb una capacitat global de 3.560 persones. Les majors són la sala García Lorca, en la que caben 2.000 congressistes, i la Manuel de Falla, que pot acollir fins a 560 persones. La resta, de menor capacitat, ofereixen una gran varietat de possibilitats capaces d’adaptar-se a les necessitats dels organitzadors de qualsevol esdeveniment. Els dos nivells del ‘hall’ de l’edifici, sumen una superfície de 3.000 metres quadrats, ideals per a la instal·lació d’exposicions i fires. I l’Amfiteatre Carlos I, situat en la terrassa, a l’aire lliure, és idoni per a l’organització de concerts nocturns, activitats culturals i sopars de gala, ja que té una capacitat per a 1.700 persones.

El Palau d’Exposicions, també espai escènic

Granada, membre de la Federació Europea de Ciutats de Congressos, ha realitzat en els últims anys un notable esforç per ampliar l’oferta d’instal·lacions per a este segment. A més del Palau, en la ciutat i la província hi ha gran quantitat d’hotels i centres amb capacitat per a acollir convencions, jornades i simposis. Entre estes instal·lacions destaquen el recinte firal de Fermasa, a Armilla, i l’Auditori Manuel de Falla. Així mateix, hi ha nombroses empreses dedicades a l’organització de congressos, que presten servicis de secretaria, protocol, hostesses, traducció i premsa.

La Sala García Lorca, la major del Palau d’Exposicions i Congressos de Granada amb una capacitat per a 2.000 persones, és idònia per a acollir activitats culturals com a concerts, representacions teatrals i òpera. La sala posseeix unes magnífiques condicions acústiques i un gran escenari pel qual passen anualment espectacles nacionals i internacionals.Login

Registro | Contraseña perdida?